Pages

January 31, 2011

Tersentuh Hatiku

Tak nak cakap banyak. 


Meh tengok video clip American Idol audition ni.






So? 


Just wondering, ada tak lagi manusia macam ni? Sanggup hidup dalam susah & senang?
Mungkin sebelum jadi apa-apa, semua pun sanggup. Biasa lah ayat orang bercinta kan. Tapi bila benda tu betul-betul jadi, betul ke kita sanggup sama-sama tempuh kesusahan tu?


Dah SEPULUH kali tgk video ni. SEPULUH kali jugak la aku menangis. 


Pernah tak perempuan cantik yg macam model tu sangka satu hari nanti nasib dia jadi macam tu? Tapi she is so lucky sebab dia di temani ANGEL!!




" What kind of a guy would I be if I walked out when she needed me the most."  - Chris Medina




Mode : i am sooooo damn emotional

2 comments:

kucingGEMOK said...

ANGEL la nok. huhu. tgk. mamat debab cani gak laa yg syg awek gilebabeng. tapayah duk kejar2 yg muke cam artis korea. huhu.

myrainbowdreams said...

typo la nok. ada 2 typo dlm ni. hahaha