Pages

February 1, 2011

Undian dah di tutup

Dengan rasminya undian untuk contest '' What's Hot is Gettin' Hotter '' by CST & Lynda Rahim Kuala Lumpur.




Entry saya telah menerima 220 undian. Such a big number untuk 1st timer macam saya ni.


Tq so much to CST & Lynda Rahim Kuala Lumpur di atas kesempatan yang di berikan.


Segala usaha telah di lakukan so sekerang kita hanya berserah & tawakkal.


Kalau ada rezeki untuk adikku, alhamdulillah :)


Tq so much guys! 

2 comments:

anaztasias nora aira said...

gud luck :)

adieha said...

tak jd nak join GA sy ke? senang je nak tag kwn. sekadar letak link blog kwn aje.. dan bgtau la derang yg derang dah di tag utk join GA tu. tinggal msg kat shoutbox ke... :D