Pages

October 5, 2010

Freemason dan Illuminati

Woohooo.... Berdebar tak baca tajuk ni? Dah lama tak updated skali tiba-tiba update nak cerita pasal Freemason plak.. Haha..

No lah.. Actually saya pon xtau sangat pasal benda ni.. Just tau gitu-gitu je.. Tak tau la kenapa saya ni sangat la suka benda-benda or cerita-cerita yg mcm ala-ala konspirasi ni.. Hehe.. Mcm cerita Angle & Demon, Constantine, macam-macam lagi la.. Rasanya sebab ke'penganggur'an saya ni yang buat kan saya ada BANYAAAAAAAAAAAK masa terluang nak layan konspirasi-konspirasi ni.. Haha..

So berbalik pada tajuk di atas,siapa yg nak tau pasal Freemason & Illuminati leh rujuk kat SINI ye.. Lengkap dah dia explain.. Hmm, nak cakap lebih-lebih pun saya pon bukannya arif sangat pasal benda-benda ni. Setakat baca pastu excited sorang-sorang boleh la.. Huhu.. 

Asal nya saya dapat email pasal 'Lady Gaga & Illuminati', lepas baca tu la yang macam teruja sket nak tau apa benda Freemason & Illuminati ni sebenarnya.. Kebetulan plak tadi ada kawan-kawan yang share link vclip "Dunia Akhir Zaman" 


Korang nak tengok?





ni part 2 plak..



Jeng jeng jeng.. Apa uolss rasa/feeling/perasaan lepas tengok vclip ni? 


Ye la, selama ni kita belajar Sejarah kat skolah kan pasal benda-benda ni.. Bersungguh-sungguh tu siap buat 'nota kaki' segala.. Haha.. Last-last dapat gak credit untuk SPM Sejarah.. Jadi laaa,Labu!


Oh oh.. Sebelum nak cakap apa-apa pasal Teori ni, baca INI dulu.. Tu adalah panduan untuk kita memahami ilmu konspirasi. 


Saya ni sebenarnya nak share je apa yang meng'eksited'kan saya walaupun tajuk FREEMASON ni sangaaaaat la HOT!! Jangan marah-marah or kecam saya ye.. Aww.. Saya takut.. Huhu..


Lagi satu, sapa penah tengok 'The Arrivals'?
Belum?
Cerita pasal apa?


Meh tengok sini.. Ketibaan Dajjal..




Tu intro je.. Kalau uolss minat, sila lah continue tengok episode yang seterusnyaaa... Hihi..


Ok la, untuk meredakan keadaan, meh la tengok pic ai yang dah kurus sket.. Dah ada cutting uolss... Haha..


Hihi.. Abaikan muka yang macam tah hape hape tu..


Hokkey la uolss, nak sambung tengok 'The Arrivals' ni.. Tadaa...


Mode : Eksited.. Haha

5 comments:

kucingGEMOK said...

hoho...nok...freemason n illuminati ni dr kat SKWJ da aku dpt tau...waktu aku tgh kemaruk bace MASTIKA...sebelum orang duk bising pasal citer 'the arrival'...hahaha...kalo tak silap aku, depa da bertapak kat tanah melayu ni sejak british conquer kte...n kalo tak silap lg, rotary club tu cabang die...n artikel yg ko tag kat FB tu...fuhhh, aku igt aku sorg je perasan...sbb time praktikal dulu aku slalu dpt job kat putrajaya, pelik gak tgk architecture bgnn die...pelik,pahtu seyes susah giler nk wat susunatur bhgn dalam die...bgs2. dlm ko takde keje ni elok gak la ko sebarkan benda2 ilmiah camni...juz pastikn sumber betul la...ape2 pon, syabas nok!

myrainbowdreams said...

mmg dh lama dh pon tau pasal ni.. tp aku xberminat nk amek tau pasal benda2 ni, just setakat baca pastu dah.. mmg mastika pnh buat dlu pastu kan org komplen & marah2, dorg pon stop.. so aku pon lupa la balik.. haha.. so skang ni mcm syok plak nk layan balik..

Nurulhuda|Adlie said...

malas nak ambil tahu dah. whatever happened let it be. sebab too much. its everywhere. here & there. some are visible some are transparent. harap2 la mati dalam iman.

miss cloudy said...

salam singgah...

myrainbowdreams said...

kak huda : yup2.. tp lyn setakat feeling sorg2 leh ar.. hihi.. dr xbuat apa kat umh..

miss cloudy : hai =)