Pages

October 7, 2010

Ini belog kegemaran saya!

This is my review.

Khas untuk bride-to-be especially to my beloved friends yang nak kawin next year (sob sob *sedih*)


Presentingggg..... Spread My Happiness 




Tiap-tiap hari saya mesti bukak blog dia, xtau kenapa. Seronok je baca. Tapi amaran keras untuk sesiapa yg xde calon husband lagi. Kenapa plak? Sebab..


NANTI KORG AKAN RASA TAK SABAR-SABAR NAK KAWIN.. (MCM SAYA!!)


Betul ke saya selalu bukak blog tu?


Ni bukti dia..



See.. Hihi.. FB harus la num #1


Macam mana saya dapat tau pasal blog ni?

Al kisah.. Ada satu hari tu,ntah macam mana main tekan link sana link sini, skali terjumpa blog ni.. Lepas tu berkata-kata sendiri ''Macam best je blog ni''. Time tu tuan blog ni baru bertunang ye.. Skali bila tengok gambar cik tuan punya blog(time tu cik lagi..hihi), ''ehh.. ni kak huda ni!'' 
Terus la teringat kenangan lama kami berdua.. Haha..

Rupa-rupanya kak huda ni senior sekolah i dlu,uolss.. Sek Men Wangsa Melawati. Akak, igt tak lagi time kita jalan balik dari skolah pastu sampai kat 7e, kita split.. Hihi.. 

''Wow, kak huda dh makin comel la skang!'' kata ku bersendirian..

Pastu cepat-cepat cari dia dalam FB.. Mcm-mcm nama i guna tau.. Alaaa... Tak de la plak.. 

''Ha! Nak tanya kak Imee(senior gak) la. Mana tau kot-kot dia tau FB kak huda ke..'' kataku dgn harapan mengunung.

Skali kak imee cakap ''kak huda xde fb, dia ada blog je.''

Alaa, dem!! Hmm.. xpe la.. Blog pon jadi laa..

Start dari hari tu,saya adalah silent reader blog kak huda. Hihi. 
Tak berani nak komen apa-apa.. Sampai la 1 day tu, lepas tengok video clip comel kak huda, xdapat tahan dari utk mengomen..

Nak tengok video clip comel tu? Hihi..




Cute kan my kak huda? HAHA


Dan saya pon komen la ni..




ayat yg simple je..segan nk komen lebih-lebih

Pastu esok nya dapat email yang kak huda komen kat blog saya! OMG! OMG!
Eksited hokkey!!


hihi.. rasa mcm dpt komen dari artis plak..


Pastu kat blog kak huda ada nama i,uolss....

Yess.. Kak Huda igt saya lagi!!

Haha.. Pemes i jap.. (perasan sorg2..) Sekian drama sebabak!


Kenapa saya suka blog dia?

1. Sebab dia senior saya.. HAHA
2. Sebab tiap kali dia tulis entry, mesti best.
3. Sebab dia sgt sincere bagi pendapat or komen
4. Sebab apa yg dia tulis,semua datang dari hati yg tulis ikhlas (wah!)

So kepada bride-to-be especially to all my beloved friends yang nak kawin next year (sob sob lagi..), this is what u need!

Sila la add FB kak huda or tanya je apa-apa kat dia. Mesti dia jwn dgn pjg lebar dan best skali.. Hihi.. (oh mungkin xsepanjang time dia bujang dulu sbb dia skang dah ada sang suami yang menanti di rumah..huhu)


Mr & Mrs Adlie

Soulsistah kak huda.. Blog dorg pon best!


Soooo..... SELAMAT JADI ADDICTED MACAM SAYA!


Psst akak, nanti jadi wedding planner saya ye? Hihi


Mode : Happy untuk kawan-kawan yang nak kawin next year! =)




3 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

heeeeee lupa eh, u approach my husband first? kat fb kan? haha. masa tu lah akak mcm i should have open fb account dari dulu, but tulah tak berapa gemar sgt tapi thats the only way to communicate kan, lebih cepat.

gatal ni jadi silent readers, nasib dah tegur, kalau tak mmg nak kene piat telinga tu.

ala tak kawin lg pun boleh baca lah, cari idea dr sekarang and usaha keras cari calon, hehe insya Allah ur soulmate is on his way ;))

jadi WP? insya Allah, boleh je, im dying to do handboquet for bride tp takde sape la, haha. so if its ur time nanti, ill be glad to do it 1 for u and help u okay? ;))

amirah, tq soo much for the entry, glad u like it, kadang2 i feel like malu gak nak tulis2, haha, kang org menyampahnya baca! haha!

kucingGEMOK said...

hati yg tulis ikhlas...nice! :D

myrainbowdreams said...

kak huda : oh yes! skip cerita yg tu.. haha.. after kak imee ckp akak xde fb i mcm 'alaa.. add husband dia je laa'

skali tgk2 org lain plak yg add i and its YOU!!!

HEHE..

fix : oh shadap!!! HAHA
typo ok!!