Pages

August 22, 2010

Di sebalik tabir


Holaa... Memandangkan ramai yg tanya ai siapa la photographer yg capture picture2 super best tu, so skang ai nk bg tau ka sapa dia.. Jeng jeng jeng.. Mereka adalah Mr & Mrs Shahrir (sila klik nama dorg kalau nk tau psl dorg)yg sgt la happening! Knapa dia happening? Haha.. Sebab time ktorg amek gambar tu ari 3rd Ramadhan so paham2 la mcm mana pny penat (walaupon photoshoot tu pg tetap penat ehh..) Mrs Shahrir aka Faezah sgt la sporting menyumbang idea kat ktorg yg dh penat ni.. Dia ckp ktorg la group yg paling senyap skali time photoshooting.. Hohoho.. Tok leh ckp byk2, nnt haus.. Huhu.. Tapi, walaupon penat hasilnya sgt la SUPERB hoccay!!! Yeay! Nak tgk lg ke gambar2 ktorg? Hehe..


En Tunang Nad, Nad, Me, Syaz



Dah la eh? Haha.. Nnt entry yg lain leh letak lg.. Keke.. 


Pssst, studio dorg sgt cantik pls!! I loikee....


Mode : Super happy!

5 comments:

azrinaanuwi said...

payment dia mcm mana? okay tak?

HomeKreation said...

Salam mira. Lama nya senyap. Pekaba & congrat ada blog dah.

myrainbowdreams said...

az - RM140 for 1j30m tp time tu rasa mcm lebih je.. Huhu.. Unlimited brapa org.. So share2 la kan..

along - Salam along. Haha.. Tau xpe.. Lama dh sunyi sepi tp sy evryday tau bukak blong along.. Hehe

ayin~weeweet said...

bestnya!!klu outdoor charge lain ke? :)

myrainbowdreams said...

ayin - hye.. maybe la sbb ni charge utk studio je.. =) kalau interested try click kat link tu & tny dorg.. Dont worry, dorg sgt cool & sporting..