Pages

December 2, 2010

Snow lagi..

Cerita pasal snow lagi..


HAHA.. 


Kali ni nak share video plak.. Sepatutnya nak masukkan skali dengan entry yg previous tu tapi memandangkan ada masalah teknikal, keinginan terpaksa la di tundakan buat sementara waktu. 


Jadi, masalah problem telah di selesaikan, boleh la saya sharekan video saya ye.


Selamat menonton & terhibur.


Episod 1 - Pengenalan


video


Episod 2 


video


Behind the scene & bloopers!!


video


video



video




Lepas tu nak share dengan korang pic zaman muda-muada remaja dlu..


JANGAN GELAK.. HAHAHA




Main snow tipu dekat The Mall. Haha. Dulu time kecik, mak ayah slalu bawak jalan-jalan time Krismas. Tengok lampu-lampu, g holiday. Lagipun time tu birthday adik, 26 Dis. Tapi syukur sangat skang boleh rasa snow betul. HEHE. Alhamdulillah, rezeki.




Mode : Hibernate

No comments: