Pages

December 18, 2011

Cotton Candy

Salam cotton candy untuk semua. Heee. 

**baca sampai habis ye, ada new update. sbb ramai sangat tak baca sampai habis. sentap! penat aku tulis panjang-panjang**


Ok ni nak cerita pasal cotton candy aka gula-gula kapas. Benda ni sesuai untuk buat doorgift wedding or party ke apa je pun boleh. 






Ni door gift untuk budak-budak. Alhamdulillah seminggu lebih gak tahan sampai sekarang. Cuma syaratnya tak boleh letak dekat tempat yang terdedah direct dengan matahari & panas. Gula-gula kapas ni senang kecut.


Benda ni memang hot stuff la masa wedding hari tu :)


So sekarang korang pun boleh gak bagi doorgift benda ni. Saya boleh supply kan untuk korang. FREE DELIVERY *within klang valley je la ye. Hihi.


Ni saiz contton candy tu





Ala, mcm saiz bekas untuk tau foo fa tu je. Ada 6 flavor tau. Yummy yummy semuanya :)





Pink : Strawberry
Oren : Orange
Biru : Blueberry
Hijau : Lime
Purple : Grape
Kuning : lebih kurang macam lime jugak kot. huhu


Warna-warna dia pastel je. Tampal je doily paper macam kitorg buat. Comel sangat!


Price pulak macam ni :


10   - 300 : RM 1.30
301 - 600 : RM 1.25
601 - 900 : RM 1.15
901 - onwards : RM 1.00


so kalau ada yang interested boleh la email me at : exoticadbury@gmail.com or ring me at 012.985.9954 (mira)


Cheers!!


** UPDATE **

Memandangkan sekarang I kerja di Labuan & susah nak manage biz ni, so I dah serahkan dekat my sister untuk ambil alih. So feel free untul deal dengan dia ye. Click je link dekat bawah tu.

Nona / NadiahCotton Candy   {-- sila klik link ni

And please be inform jugak yang price cotton candy ni dah increase due to harga barang-barang yang makin mahal. Huhu. Sebenarnya price dah lama increased tapi sebab ingat malas dah nak buat biz ni, tu yang tak update price baru tu. Sekali tengok ramaaaaaai plak yang dok email, text & call tanya pasal cotton candy ni. Tu yang mintak tolong my sis uruskan. Dia pun buat partime gak.

AND AND for your information, I bukan buat benda ni cuma sub kan pada orang lain. I dont have any machine pun dekat rumah :P

TQ sangat pada yang rajin bukan blog ni & tanya pasal cotton candy ni. Tak sangka pun sebenarnya ramai peminat gak si cotton candy ni. Hihi

TQ guys!

Regards,
MIRA

-March 2013-

5 comments:

kucingGEMOK said...

nok...rege tu cane kire? tak paham....RM1.30 utk 300 unit ke?

Yan said...

salam kenal..

interesting lah kann..

myrainbowdreams said...

fix : agak-agak ar RM1.30 untk 300pcs. hihihi. tu harga sebekas la :P

yan : salam to u too, yan :)

Daira Nadia said...

masih boleh buat tempahan lg ker??

Anonymous said...

Bagi no fon boleh..kalau nak tempah area luar KL boleh..